6 redenen waarom Tecna mijn favoriete Winx is

Lijsten - Reviews - Winx Club vrijdag 13 juli 2018 - 2 reacties

Hallo Winx-fans! Leuk dat jullie er weer zijn, welkom terug iedereen!
Hier ben ik weer met nieuwe Update. Het is weer tijd om te praten over mijn
favoriete Winx-karakters! Deze Update
gaat over: Tecna, de fee van Technologie. Voordat we beginnen
eerst ander Winx Club-nieuws:

Lees verder

Mijn Favoriete Gewone Outfits (Deel 2)

Reviews - Winx Club - World of Winx vrijdag 29 juni 2018 - 4 reacties

Hallo allemaal! ๐Ÿ˜ƒ Fijn dat jullie er weer zijn!
Het is de laatste dag van de week en laatste Update van de maand Juni.
Volgende week in de nieuwe maand Juli komt er nieuwe Achtergrond en Header.
Kijk daar maar alvast naar uit dan, zou ik zeggen! ๐Ÿ˜‰
De Update van vandaag (zoals de titel al zegt, haha) over Mijn Favoriete Gewone Outfits Deel 2. In de Updates van 11 en 13 April hebben we al besproken
welke Winx ik het mooiste vondt in elke Transformatie.
De Update van vandaag zal beetje hetzelfde zijn als dat, maar vandaag
gaan we het hebben over de gewone outfits en welke mijn favoriet zijn
(zelfs World of Winx) sinds ik nooit echt heb gepraat
over wie ik nou het mooiste vindt in elke outfit. Dat is waar het vandaag
over zal gaan. In de Update van Woensdag hadden we het over de Gewone Outfits van Seizoen 1 t/m Seizoen 4. Omdat alles in รฉรฉn Update stoppen teveel werk was,
hakte ik deze reeks in twee delen. Vandaag met Deel 2 gaan we het hebben over Seizoen 5 t/m World of Winx. Dit is op verzoek van Winxer, Inge. Nogmaals, bedankt
voor je verzoek! ๏˜‰

Lees verder

Mijn Favoriete Gewone Outfits (Deel 1)

Reviews - Winx Club woensdag 27 juni 2018 - 6 reacties

Hallo hallo! Hopelijk hebben jullie er weer beetje zin in,
want hoera, er is weer nieuwe Update! ๏˜‰
Het is vandaag weer tijd voor Reviews! Vandaag gaan
we het hebben over mijn favoriete gewone outfits in Winx Club!
Ieder Seizoen krijgen De Winx nieuwe outfit – net als ze nieuwe Transformatie krijgen
– die ze het hele Seizoen dragen, tot aan het volgende Seizoen.
In de Updates van 11 en 13 April hebben we al besproken
welke Winx ik het mooiste vondt in elke Transformatie.
De Update van vandaag zal beetje hetzelfde zijn als dat, maar vandaag
gaan we het hebben over de gewone outfits en welke mijn favoriet zijn
(zelfs World of Winx) sinds ik nooit echt heb gepraat
over wie ik nou het mooiste vindt in elke outfit. Dat is waar het vandaag
over zal gaan. Sinds er veel outfits zijn om te bespreken,
zal ik dit in twee delen hakken. Vandaag bespreken we Seizoen 1 t/m 4.
Deze Update was op verzoek van Winxer: Inge. Bedankt voor je verzoek!
Laten we beginnen met de Update! ๐Ÿ˜‰

Lees verder

6 redenen waarom Layla mijn favoriete Winx is

Lijsten - Reviews - Winx Club vrijdag 22 juni 2018 - 4 reacties

Hallo wereld! ๐Ÿ˜ƒ Leuk dat jullie weer zijn langs gewipt voor gloednieuwe Update! ๐Ÿ˜ƒ
Het is de laatste dag van de week, dus zullen we die goed afsluiten
met een nieuwe Update! Het is weer tijd om te praten over mijn favoriete Winx-karakters!
Zoals, jullie weten ben ik een nieuwe reeks gestart. Waar het overgaat is eigenlijk best simpel: Ik geef mijn redenen waarom Bloom/Layla/Tecna mijn favoriete Winx zijn.
Hetzelfde als met waarom Seizoen 4/6/7 mijn favoriete Seizoenen waren, maar
nu in de versie van karakters. Ik voel alsof ik nooit echt heb uitgelegt
waarom ze nou precies mijn favoriet zijn! De vorige keer hadden we het
over Bloom, en vandaag praten we over Layla! ๐Ÿ™‚
Is Layla ook jouw favoriet? Dan zul je met veel van deze redenen het eens zijn!
Hier geef ik je 6 redenen waarom Layla mijn favoriete Winx is:

Lees verder

Mijn Top 3 Favoriete en Slechte Liedjes in World of Winx

Reviews - World of Winx woensdag 6 juni 2018 - 2 reacties

Hallo Winx-fans! Welkom in deze nieuwe Update!
Het is vandaag tijd voor nieuwe Winx-Review!
Vandaag bespreek ik Mijn Top 3 van Favoriete en Slechte Liedjes uit World of Winx.
Terug in de Update van 6 April had ik het over Winx Club-liedjes.
Sinds ik het op de Site niet vaak heb over liedjes in Winx,
had ik daarover een speciale Review erover opgezet. En toen
had ik beloofd er ook een in World of Winx-versie te maken.
En hier is-ie dan! Sorry, dat jullie er zolang op moesten wachten.
Onthoudt: Sommige liedjes vindt ik beter in het Engels, sommige
vindt ik beter in het Nederlands. Het varieert bij mij.
Ik laat jullie niet langer meer wachten. We duiken er meteen in!

Lees verder

6 redenen waarom Bloom mijn favoriete Winx is

Lijsten - Reviews - Winx Club vrijdag 1 juni 2018 - 6 reacties

Hallo Hallo luitjes! Leuk dat jullie er weer zijn! ๐Ÿ˜ƒ
Het is de laatste dag van de week, dus zullen we die goed afsluiten
met een coole Update! En het is meteen de start
van nieuwe Maand, Juni! ๐Ÿ™‚ Natuurlijk, betekend dat een knipserfrisse
nieuwe Achtergrond en Header om de boel weer op te fleuren!
En deze keer meer in de stijl van zomer en
Stella staat erop in haar World of Winx Seizoen 2 Transformatie:
Onyrix. Laat me in de reacties hieronder weten wat je ervan vindt!
Terug naar de Update: Deze keer weer een lijst, na alle gespreksonderwerpen
van de laatste dagen. Deze keer is het de start van nieuwe reeks.
Waar het overgaat is eigenlijk best simpel: Ik geef mijn redenen
waarom Bloom/Layla/Tecna mijn favoriete Winx zijn. Hetzelfde
als met waarom Seizoen 4/6/7 mijn favoriete Seizoenen waren, maar
nu in de versie van karakters. Ik voel alsof ik nooit echt heb uitgelegt
waarom ze nou precies mijn favoriet zijn! Vandaag begin ik met Bloom.
Is Bloom ook jouw favoriet? Dan zul je met veel van deze redenen het eens zijn!
Hier geef ik je 6 redenen waarom Bloom mijn favoriete Winx is:

Lees verder

Mijn Mening op Winx Concept-Arts van Magical Bloom (Deel 2)

Reviews - Winx Club maandag 28 mei 2018 - 4 reacties

Hallo hallo Winxers! Leuk dat jullie weer langs zijn gewipt voor nieuwe Update! ๐Ÿ˜ƒ
Hopelijk hebben jullie een goed weekend gehad? Want dat is natuurlijk
ook belangrijk. ๐Ÿ˜œ Vandaag is de zo beloofde Magical Bloom-Review Deel 2
over De Specialisten! Ik wilde hem eigenlijk vorige keer op Vrijdag neerzetten,
maar toen kwam er veel Winx-nieuws opgedoken. Laat me nog even
in de Poll-vraag weten wat je ervan vindt dat oude Transformaties terugkeren in Seizoen 8 ๐Ÿ™‚
Volg de Site voor nog meer Winx-nieuws! Vandaag gaan we het weer hebben
over Magical Bloom: De laatste keer in de Update van 14 mei 2018
hadden we het over De Winx. Nu gaan we het hebben over hun vriendjes.
Ik ga vandaag mijn mening geven
op de Winx Club Concept-Arts van Magical Bloom (voor diegene
die niet weet wat het inhoudt, lees dan deze pagina, voordat
je deze Update leest). In de Winx Club Concept Arts zagen de onze
feeรซn en andere karakters er totaal anders uit, voordat we ze kennen zoals vandaag.
Vooral Musa en Flora zagen er drastisch anders uit! ๐Ÿ˜ฎ Maar wat vindt ik
van deze versie van Winx? Welke veranderingen vondt ik goed? En welke dingen
vondt ik dat gehouden mocht worden? Daar ga ik het vandaag over hebben!
Laten we beginnen:

Lees verder

Mijn Mening op Winx Concept-Arts van Magical Bloom (Deel 1)

Reviews - Winx Club maandag 14 mei 2018 - 3 reacties

Hallo daar, ja jij achter je beeldscherm! Leuk dat je
weer langs wipt voor een nieuwe Update! Deze Update
is geen lijst, maar weer eens een leuke Review! Maar deze Review is
wat anders dan normaal. Ik ga vandaag mijn mening geven
op de Winx Club Concept-Arts van Magical Bloom (voor diegene
die niet weet wat het inhoudt, lees dan deze pagina, voordat
je deze Update leest). In de Winx Club Concept Arts zagen de onze
feeรซn en andere karakters er totaal anders uit, voordat we ze kennen zoals vandaag.
Vooral Musa en Flora zagen er drastisch anders uit! ๐Ÿ˜ฎ Maar wat vindt ik
van deze versie van Winx? Welke veranderingen vondt ik goed? En welke dingen
vondt ik dat gehouden mocht worden? Daar ga ik het vandaag over hebben!
Laten we beginnen:

Lees verder

Confession: Mijn minst favoriete Seizoen. Seizoen 5 (Deel 2)

Reviews - Winx Club vrijdag 27 april 2018 - 2 reacties

Hallo Winx-fans! Welkom bij deze nieuwe Update!
Het is koningsdag, dat betekend dus lekker langer weekend
dan normaal! Om de verjaardag van onze koning te vieren, kom ik vandaag met een
extra-lange Update. Vandaag gaan we het hebben over mijn minst favoriete Seizoen (Seizoen 5) van Winx Club. Hier hadden we het al eens over gehad in de Update
van 22 December 2017. Maar ik had niet het gevoel dat ik alles gezegt had over het Seizoen.
Daarom heb ik een Deel 2 opgesteld met meer dingen die ik haat over dit Seizoen.
Het lijkt nu misschien alsof ik zeur. Maar het is een manier om te laten zien
dat Rainbow nooit meer zo een fout mag maken als Seizoen 5, en we het
hen goed moeten laten realiseren. Laten we beginnen met de Update:

Lees verder
© 2018 Sirenix-winx. Alle rechten voorbehouden. Wordpress thema gemaakt door Sandra.