5 redenen waarom Nabu mijn favoriete Specialist is

Lijsten - Reviews - Winx Club maandag 27 augustus 2018 - 2 reacties

Hey allemaal! Leuk dat jullie er weer zijn.
Voor veel mensen (zoals ik) is vanaf deze week weer
het werk & school begonnen in sommige regioโ€™s van het land.
Ik had er totaal geen zin in! Maarja, moest toch ๐Ÿ˜ž De vakanties
gaan altijd zo ontiegelijk hard. In ieder geval, om het nieuwe schooljaar
weer te starten heb ik nieuwe lijst op gezet! De vorige keer hadden we het over Nex
is 6 redenen waarom hij mijn favoriete Paladijn is. Vandaag is
de tweede aan de beurt, en dat is Nabu! Het eerste vriendje van Layla,
hij komt uit รฉรฉn van de rijkste familie van Andros, helaas stierf (geen coma)
hij in Seizoen 4 door zijn grote opoffering voor de feeรซn van de Aarde.
Rust zacht, Nabu. Ik heb de laatste Updates over hem, veel van zijn
minpunten en gebreken behandeld, maar in deze Update
wil ik zijn goede dingen bespreken. Deze keer zijn het er maar 5 redenen,
want meer kon ik niet bedenken dan dat. Hij is er ook maar een twee halve Seizoenen geweest, veel over hem te bespreken is er niet meer! Hij is er maar zo kort geweest in Winx Club totdat hij stierf.
En oke, hij is geen Specialist, omdat
hij niet op Red Fountian heeft gestudeerd, maar ik noem
hem zo, omdat hij een deel uitmaakte van het team
van Specialisten. Maargoed, genoeg geklets ๐Ÿ˜
Laten we beginnen met 5 redenen waarom Nabu mijn favoriete Specialist is:

Lees verder

6 Redenen waarom Nex mijn favoriete Paladijn is

Lijsten - Reviews - Winx Club woensdag 1 augustus 2018 - 4 reacties

Hey, hoi allemaal! ๐Ÿ˜ƒ Leuk dat jullie er weer zijn, en welkom alweer.
Je las de titel en je weet precies waar het vandaag over gaat.
Het gaat over: Nex. Mijn favoriete Paladijn in Winx Club ๐Ÿ˜‰
Maar voordat we daar mee beginnen, heb ik eerst ander nieuws:

Lees verder

6 redenen waarom Tecna mijn favoriete Winx is

Lijsten - Reviews - Winx Club vrijdag 13 juli 2018 - 2 reacties

Hallo Winx-fans! Leuk dat jullie er weer zijn, welkom terug iedereen!
Hier ben ik weer met nieuwe Update. Het is weer tijd om te praten over mijn
favoriete Winx-karakters! Deze Update
gaat over: Tecna, de fee van Technologie. Voordat we beginnen
eerst ander Winx Club-nieuws:

Lees verder

Mijn Favoriete Gewone Outfits (Deel 2)

Reviews - Winx Club - World of Winx vrijdag 29 juni 2018 - 4 reacties

Hallo allemaal! ๐Ÿ˜ƒ Fijn dat jullie er weer zijn!
Het is de laatste dag van de week en laatste Update van de maand Juni.
Volgende week in de nieuwe maand Juli komt er nieuwe Achtergrond en Header.
Kijk daar maar alvast naar uit dan, zou ik zeggen! ๐Ÿ˜‰
De Update van vandaag (zoals de titel al zegt, haha) over Mijn Favoriete Gewone Outfits Deel 2. In de Updates van 11 en 13 April hebben we al besproken
welke Winx ik het mooiste vondt in elke Transformatie.
De Update van vandaag zal beetje hetzelfde zijn als dat, maar vandaag
gaan we het hebben over de gewone outfits en welke mijn favoriet zijn
(zelfs World of Winx) sinds ik nooit echt heb gepraat
over wie ik nou het mooiste vindt in elke outfit. Dat is waar het vandaag
over zal gaan. In de Update van Woensdag hadden we het over de Gewone Outfits van Seizoen 1 t/m Seizoen 4. Omdat alles in รฉรฉn Update stoppen teveel werk was,
hakte ik deze reeks in twee delen. Vandaag met Deel 2 gaan we het hebben over Seizoen 5 t/m World of Winx. Dit is op verzoek van Winxer, Inge. Nogmaals, bedankt
voor je verzoek! ๏˜‰

Lees verder

Mijn Favoriete Gewone Outfits (Deel 1)

Reviews - Winx Club woensdag 27 juni 2018 - 6 reacties

Hallo hallo! Hopelijk hebben jullie er weer beetje zin in,
want hoera, er is weer nieuwe Update! ๏˜‰
Het is vandaag weer tijd voor Reviews! Vandaag gaan
we het hebben over mijn favoriete gewone outfits in Winx Club!
Ieder Seizoen krijgen De Winx nieuwe outfit – net als ze nieuwe Transformatie krijgen
– die ze het hele Seizoen dragen, tot aan het volgende Seizoen.
In de Updates van 11 en 13 April hebben we al besproken
welke Winx ik het mooiste vondt in elke Transformatie.
De Update van vandaag zal beetje hetzelfde zijn als dat, maar vandaag
gaan we het hebben over de gewone outfits en welke mijn favoriet zijn
(zelfs World of Winx) sinds ik nooit echt heb gepraat
over wie ik nou het mooiste vindt in elke outfit. Dat is waar het vandaag
over zal gaan. Sinds er veel outfits zijn om te bespreken,
zal ik dit in twee delen hakken. Vandaag bespreken we Seizoen 1 t/m 4.
Deze Update was op verzoek van Winxer: Inge. Bedankt voor je verzoek!
Laten we beginnen met de Update! ๐Ÿ˜‰

Lees verder

6 redenen waarom Layla mijn favoriete Winx is

Lijsten - Reviews - Winx Club vrijdag 22 juni 2018 - 4 reacties

Hallo wereld! ๐Ÿ˜ƒ Leuk dat jullie weer zijn langs gewipt voor gloednieuwe Update! ๐Ÿ˜ƒ
Het is de laatste dag van de week, dus zullen we die goed afsluiten
met een nieuwe Update! Het is weer tijd om te praten over mijn favoriete Winx-karakters!
Zoals, jullie weten ben ik een nieuwe reeks gestart. Waar het overgaat is eigenlijk best simpel: Ik geef mijn redenen waarom Bloom/Layla/Tecna mijn favoriete Winx zijn.
Hetzelfde als met waarom Seizoen 4/6/7 mijn favoriete Seizoenen waren, maar
nu in de versie van karakters. Ik voel alsof ik nooit echt heb uitgelegt
waarom ze nou precies mijn favoriet zijn! De vorige keer hadden we het
over Bloom, en vandaag praten we over Layla! ๐Ÿ™‚
Is Layla ook jouw favoriet? Dan zul je met veel van deze redenen het eens zijn!
Hier geef ik je 6 redenen waarom Layla mijn favoriete Winx is:

Lees verder

Mijn Top 3 Favoriete en Slechte Liedjes in World of Winx

Reviews - World of Winx woensdag 6 juni 2018 - 2 reacties

Hallo Winx-fans! Welkom in deze nieuwe Update!
Het is vandaag tijd voor nieuwe Winx-Review!
Vandaag bespreek ik Mijn Top 3 van Favoriete en Slechte Liedjes uit World of Winx.
Terug in de Update van 6 April had ik het over Winx Club-liedjes.
Sinds ik het op de Site niet vaak heb over liedjes in Winx,
had ik daarover een speciale Review erover opgezet. En toen
had ik beloofd er ook een in World of Winx-versie te maken.
En hier is-ie dan! Sorry, dat jullie er zolang op moesten wachten.
Onthoudt: Sommige liedjes vindt ik beter in het Engels, sommige
vindt ik beter in het Nederlands. Het varieert bij mij.
Ik laat jullie niet langer meer wachten. We duiken er meteen in!

Lees verder

6 redenen waarom Bloom mijn favoriete Winx is

Lijsten - Reviews - Winx Club vrijdag 1 juni 2018 - 6 reacties

Hallo Hallo luitjes! Leuk dat jullie er weer zijn! ๐Ÿ˜ƒ
Het is de laatste dag van de week, dus zullen we die goed afsluiten
met een coole Update! En het is meteen de start
van nieuwe Maand, Juni! ๐Ÿ™‚ Natuurlijk, betekend dat een knipserfrisse
nieuwe Achtergrond en Header om de boel weer op te fleuren!
En deze keer meer in de stijl van zomer en
Stella staat erop in haar World of Winx Seizoen 2 Transformatie:
Onyrix. Laat me in de reacties hieronder weten wat je ervan vindt!
Terug naar de Update: Deze keer weer een lijst, na alle gespreksonderwerpen
van de laatste dagen. Deze keer is het de start van nieuwe reeks.
Waar het overgaat is eigenlijk best simpel: Ik geef mijn redenen
waarom Bloom/Layla/Tecna mijn favoriete Winx zijn. Hetzelfde
als met waarom Seizoen 4/6/7 mijn favoriete Seizoenen waren, maar
nu in de versie van karakters. Ik voel alsof ik nooit echt heb uitgelegt
waarom ze nou precies mijn favoriet zijn! Vandaag begin ik met Bloom.
Is Bloom ook jouw favoriet? Dan zul je met veel van deze redenen het eens zijn!
Hier geef ik je 6 redenen waarom Bloom mijn favoriete Winx is:

Lees verder

Mijn Mening op Winx Concept-Arts van Magical Bloom (Deel 2)

Reviews - Winx Club maandag 28 mei 2018 - 4 reacties

Hallo hallo Winxers! Leuk dat jullie weer langs zijn gewipt voor nieuwe Update! ๐Ÿ˜ƒ
Hopelijk hebben jullie een goed weekend gehad? Want dat is natuurlijk
ook belangrijk. ๐Ÿ˜œ Vandaag is de zo beloofde Magical Bloom-Review Deel 2
over De Specialisten! Ik wilde hem eigenlijk vorige keer op Vrijdag neerzetten,
maar toen kwam er veel Winx-nieuws opgedoken. Laat me nog even
in de Poll-vraag weten wat je ervan vindt dat oude Transformaties terugkeren in Seizoen 8 ๐Ÿ™‚
Volg de Site voor nog meer Winx-nieuws! Vandaag gaan we het weer hebben
over Magical Bloom: De laatste keer in de Update van 14 mei 2018
hadden we het over De Winx. Nu gaan we het hebben over hun vriendjes.
Ik ga vandaag mijn mening geven
op de Winx Club Concept-Arts van Magical Bloom (voor diegene
die niet weet wat het inhoudt, lees dan deze pagina, voordat
je deze Update leest). In de Winx Club Concept Arts zagen de onze
feeรซn en andere karakters er totaal anders uit, voordat we ze kennen zoals vandaag.
Vooral Musa en Flora zagen er drastisch anders uit! ๐Ÿ˜ฎ Maar wat vindt ik
van deze versie van Winx? Welke veranderingen vondt ik goed? En welke dingen
vondt ik dat gehouden mocht worden? Daar ga ik het vandaag over hebben!
Laten we beginnen:

Lees verder
© 2018 Sirenix-winx. Alle rechten voorbehouden. Wordpress thema gemaakt door Sandra.