Privacy

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Mocht je nog vragen hebben of een verzoek willen indienen, neem dan hier contact met ons op.

1. Over ons

Sirenix-winx (Tessa/Admin)
Website: https://sirenix-winx.000webhostapp.com

2. Persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden verwerkt doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt gegeven. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij (mogelijk) van je verwerken:

‐ Naam
‐ E-mailadres
‐ Ip-adres
‐ Profielfoto (Gravatar)

3. Doeleinden

We verwerken je persoonsgegevens alleen voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven:

Reacties

Als je een reactie achterlaat op onze website, dan verwerken we je naam, e-mailadres, ip-adres en profielfoto (als je gebruik maakt van Gravatar). Je e-mailadres en ip-adres worden gebruikt om te filteren op spam en zijn niet zichtbaar voor andere bezoekers. Je naam en profielfoto worden wel getoond op de website. Deze blijven staan zolang de Update online staat of totdat jij een verwijderingsverzoek bij ons indient.
We hebben een gerechtvaardigd belang om deze reacties te laten staan, vooral wanneer er door ons of een derde is gereageerd op jouw reactie.

Poll

Als je stemt op de poll, dan verwerken we je ip-adres. Dit is om te voorkomen dat je meerdere keren kunt stemmen. Je ip-adres blijft maximaal 1 jaar bewaard.
We hebben hiervoor een gerechtvaardigd belang, omdat andere bezoekers zo kunnen zien op welke opties er zijn gestemd.

Contactformulier

Als je contact met ons opneemt via het contactformulier, dan verwerken we je naam en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om te kunnen reageren op jouw bericht en blijven maximaal 1 jaar bewaard. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien wanneer we voor het laatst contact hebben gehad en waar dat over ging.
We hebben een gerechtvaardigd belang om dit te weten, omdat we je dan beter kunnen helpen en beter prioriteiten kunnen stellen.

4. Doorgifte

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
• Hosting van onze website
• WordPress
• Mailservers

5. Jouw rechten

Hieronder leggen we uit welke rechten jij hebt. Wil je van een van deze rechten gebruik maken, neem dan hier contact met ons op.

Inzien, wijzigen of verwijderen

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag ons verzoeken om deze te wijzigen of te verwijderen.

Bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar, dan zullen we jouw persoonsgegevens niet meer gebruiken.

Overdracht

Je hebt het recht op overdracht als je overstapt naar een andere partij of dienst en jij wilt dat wij je gegevens hierbij overdragen.

Klachten

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij jouw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

6. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

7. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Reacties

Wanneer je een reactie achterlaat op onze website, kun je aan geven of we je naam, e-mailadres en website mogen opslaan in een cookie. Dit kunnen we doen zodat jij je gegevens niet weer opnieuw hoeft in te vullen als je een nieuwe reactie wilt plaatsen. Deze cookie is 1 jaar geldig.

Poll

Als je stemt op de poll wordt er een cookie geplaatst. Hierin wordt onthouden op welke optie je hebt gestemd. Deze cookie is 1 jaar geldig.

Ingesloten inhoud van andere websites

Updates en pagina's op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (zoals video's). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich precies hetzelfde alsof je deze andere website hebt bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

8. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 20 oktober 2018.

www.000webhost.com